Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-29@20:06:31 GMT

خرید آنلاین دارو جایگزین مراجعه حضوری شد

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۵۴۹۴۸

خرید آنلاین دارو جایگزین مراجعه حضوری شد

فعالان خلاق با ایجاد یک سامانه خلاق، تهیه دارو و محصولات آرایشی و بهداشتی را برای مصرف‌کنندگان تسهیل کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید مسعود فخاری مدیرعامل شرکت خلاق سازیان توسعه پاژند در اینباره گفت: توضیح دارو در کشور هنوز تا حد زیادی بر اساس سازوکار‌های سنتی صورت می‌گیرد. یعنی شخص مصرف‌کننده باید حضوراً به چند داروخانه مراجعه کند تا داروی مورد نیازش را پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع البته چندان با عدالت در حوزه بهداشت و سلامت هم‌خوانی ندارد. به ویژه پیدا کردن دارو‌های کمیاب به روش سنتی بسیار سخت است.

وی افزود: ممکن است یک دارو در منطقه‌ای زیاد باشد، اما مصرف کننده کمی داشته باشد و بالعکس در یک ناحیه دیگر مصرف‌کنندگان با کمبود یک قلم مشخص دارو مواجه باشند. همین مسئله لزوم نوآوری و تزریق فناوری به این حوزه را گوش‌زد می‌کند.

این فعال حوزه صنایع نرم و خلاق با اشاره به ابعاد مختلف عرضه آنلاین خدمات دارویی و لوازم آرایشی و بهداشتی، گفت: گروه تحقیق و توسعه شرکت، پس از بررسی‌های میدانی و اطلاع از نیازمندی‌های این حوزه، سامانه برخط «دوادون» را ایجاد کرد. در این سامانه، همه داروخانه‌ها، می‌توانند اقلام دارویی یا آرایشی و بهداشتی خود را به صورت آنلاین معرفی کنند تا شهروندان دسترسی آسان‌تری به این محصولات داشته باشند.

فخاری گفت: همچنین افرادی که به یک دارو یا هر محصول داروخانه‌ای نیاز دارند، می‌توانند نیاز خود را در این سامانه آگهی کنند، داروخانه‌های که این کالا را در اختیار دارند، بلافاصله با مشتری آگهی دهنده تماس می‌گیرند و این دارو یا محصول آرایشی و بهداشتی را برای وی ارسال می‌کنند. این موضوع می‌تواند تردد‌های غیرضروری به داروخانه‌های مختلف را بکاهد و راحتی و آسایش بیشتری برای مشتری به همراه داشته باشد.

مدیرعامل این شرکت خلاق، با اشاره به روند فعالیت این سامانه، افزود: فعالیت ما ابتدا از منطقه ۵ شهرداری تهران آغاز شد و در تلاش هستیم تا در آینده نزدیک خدمات‌دهی این سامانه را به کل کشور، تعمیم دهیم. مدل درآمدی ما به این صورت است که وجهی بسیار کم از داروخانه‌ها و آگهی‌دهنده دریافت می‌شود. در واقع در این مرحله از کار، بیشتر به دنبال فرهنگ‌سازی هستیم تا کسب درآمد.

وی ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک، امکانات متعدد دیگری به این سامانه اضافه شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دارو خرید آنلاین خرید اینترنتی داروی ایرانی داروی خارجی آرایشی و بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۴۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش

آرش محبوبی٬ رئیس انجمن داروسازان تهران گفت: سبدفروشی دارو به طور قطع٬ اقدامی غیر قانونی بوده و تخلف محسوب می شود.

او بیان کرد: هنگامی که میزان نقدینگی تولیدکنندگان به دلیل انباشت مطالبات از صندوق های بیمه گر کاهش پیدا کند٬ برخی از تولیدکنندگان اقدام به فروش برخی داروها همراه با داروهای دیگر می کنند که این کار تخلف محسوب می شود.

رئیس انجمن داروسازان تهران تاکید کرد: داروخانه ها داروهای سبدی را به مردم نمی فروشند و این موضوع سبب شده تا تجمع سرمایه در داروخانه ها ایجاد شود و با گذشتن تاریخ انقضای مواد دارویی سرمایه کشور از دست خواهد رفت.

محبوبی ادامه داد: باید برنامه ریزی جهت تولید دارو بهتر از گذشته انجام شود و سازمان غذا و دارو در حوزه قیمت دهی طوری تصمیم گیری کند تا تمام فرآورده ها، سود مشترکی داشته باشد و این گونه نباشد که برخی از اقلام دارویی سود کمتری داشته باشد.

رئیس انجمن داروسازان تهران گفت: مصرف کننده و قیمت گذار در حوزه دارو بخش دولتی است و به همین دلیل کمترین قیمت ها را در نظر می گیرد.

رئیس انجمن داروسازان تهران بیان کرد: مطالعات نشان می دهند که استفاده غیر منطقی و بی اثر برخی از داروها به همراه عدم وجود شبکه توزیع مناسب در سطح شرکت های پخش و داروخانه ها سبب عدم بهره وری در حوزه دارویی خواهد شد. 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش