Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@20:10:57 GMT

داروخانه آنلاین

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۷۸۶۹۴

داروخانه آنلاین

به سراغ داروخانه های بزرگتری می‌روید، آن‌ها معمولا محصولات زیادی از برند‌های متنوعی دارند، اما مشکل اصلی جایی شروع می شود که برای یک خرید ساده بهداشتی یا تجهیزات پزشکی، مجبور می‌شوید مدت طولانی در انتظار بمانید تا نوبتتان برای سفارش برسد.  راه دیگری ندارید و مجبورید منتظر بمانید. اما به نظر می رسد دیگر وقت ایده های بهتر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تکنولوژی در خدمت زندگی آسان

با گسترش تکنولوژی ها حالا دیگر تقریبا همه بخش‌های زندگی ما به دنیای دیجیتال گره خورده است، از انجام کارهای اداری و رسمی گرفته تا کوچکترین ترین بخش زندگی؛ یعنی یک خرید نان ساده همه و همه امروز به مدد دنیای دیجیتال انجام می‌شود. چرا خرید اینترنتی دارو انجام نشود؟

در واقع چند سالی می شود که نوبت به خرید آنلاین دارو رسیده است و داروخانه آنلاین جایش را در میان افراد پیدا کرده است.

مزایای خرید آنلاین دارو

داروخانه آنلاین را از دو وجه می توان بررسی کرد؛ اول تفاوت های اساسی آن‌ها با داروخانه های سنتی و دوم قرارگرفتن آن ها در کنار فروشگاه های شبکه های اجتماعی.  در دو سال اخیر به ویژه با همه گیری کرونا افراد بیشتر از پیش به استفاده از پلتفرم‌ها برای رفع نیاز‌‌‌های روزانه خودشان دست می زنند، از طرف دیگر رفت و آمد بیماران و افراد مشکوک به کرونا داروخانه‌ها را به محیطی نه چندان ایمن به لحاظ امکان ابتلا به کرونا تبدیل کرده است.

یکی دیگر از مزایای مهم در خرید اینترنتی دارو و کالای بهداشتی و آرایشی این است که امکان بررسی انواع کالای موجود را به شما می دهد. شما با ورود به سایت ها و صفحات اجتماعی پیش از خرید آنلاین دارو می توانید به اندازه کافی درمورد انواع کالا اطلاعات کسب کنید و به انتخاب درستی از آنچه نیاز دارید برسید.

نکات مهم درباره خرید از داروخانه آنلاین

همانطور که بالاتر گفتیم خرید از شبکه های اجتماعی هم در در کنار خرید از یک وبسایت فروش می تواند جزوی از انتخاب های ما باشد، اما برای تصمیم گیری درباره مرجع خرید باید به همه جوانب برا در نظر گرفت.  برای شما زمان خرید انلاین چه نکاتی اهمیت دارد؟ آیا از آن دسته افرادی هستید به سادگی از یک صفحه شخصی خرید های میلیونی میکنید؟

حتما شماهم تا امروز به تجربه های ناخوشایند از چنین خریدهایی برخورده اید، از کلاهبرداری در فضای مجازی گرفته تا متفاوت بودن کالای تحویل شده با آنچه که در عکس ها مشاهده کردید به همین دلیل ما به سراغ مهمترین نکات در خرید از خرید اینترنتی دارو می رویم:

اکانت های فضای مجازی اغلب توسط صاحبان کسب و کار های خانگی اداره می شود و این افراد شرایط مناسب نگهداری از کالای داروخانه ای را ندارند پیشنهاد ما به شما این است که برای خرید بیشتر به سراغ فروشگاه‌های بزرگ و صفحات مربوط به آن‌ها در فضای مجازی بروید.
در زمان خرید حتما توجه داشته باشید که سایت یا اپلیکیشینی که از آن استفاه می‌کنید دارای اینماد (نماد اعتماد الکترونیک) باشد.
یک داروخانه آنلاین قابل پیگیری است، در صورت بروز هر مشکلی یا داشتن هر سوالی شما می‌توانید با پشتیبانی آن تماس بگیرید.
در زمان خرید آنلاین دارو شما می‌توانید به راهنمای ثبت سفارش و قوانین و مقررات آن مراجعه کنید و در صورت بروز هرگونه اتفاقی بدون نیاز به بحث های طولانی با استفاده از قوانین موجود، مشکل خود را حل و از متضرر شدن جلوگیری کنید.

دارو دات کام تجربه تازه ای از سلامتی

دارو دات کام  به عنوان یکی از مجموعه های پیشرو در راه اندازی داروخانه آنلاین تا امروز تلاش کرده تا تجربه‌ای تازه از تهیه محصولات مربوط به زیبایی و سلامتی را برای مشتریان خود رقم بزند.

دارو دات کام علاوه بر داشتن مجموعه متنوع از محصولات آرایشی و زیبایی تهیه تجیهزات پزشکی و مکمل های غذایی و اساسا هر آنچه به بهداشت شخصی و سلامتی فرد مربوط می شود را در دستور کار خود به عنوان یک مرجع برای خرید اینترنتی دارو قرارداده است.

این گروه با در اختیار داشتن تیمی جوان سعی دارد به آنچه که امروز آن را به عنوان سبک زندگی دیجیتال می نامیم معنا ببخشد و قدم تازه ای در ارایه راهکارهایی برای زندگی ساده تر بردارد.

از جمله این تلاش ها ارسال بسته ها به صورت محرمانه، ارایه خدمات مشاوره زیبایی و تغدیه در سایت و در نهایت برگزاری مداوم کمپین های تخفیفی و پیشنهادات ویژه است.

منبع: فارس

کلیدواژه: دارو شبکه های اجتماعی داروخانه فضای مجازی خرید اینترنتی دارو خرید آنلاین دارو داروخانه آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۸۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد

اگر عادت به مصرف داروهایی دارید، که پزشک آنها را تجویز نکرده و دلیل انتخاب‌تان توصیه‌ای دیگران است، باید بدانید که بروز علائم بیماری در همه افراد یکسان نیست و داروها هم پاسخگویی یکسان برای همه ندارند.

همشهری آنلاین در گزارشی نوشت: حذف ارز ترجیحی داروها، قیمت‌ داروی بدون و نسخه یعنی OTC‌ها را هم افزایش داده چون پوشش بیمه‌ای ندارند. به‌نظر می‌رسد که این افزایش قیمت تا حدودی افزایش بی‌رویه مصرف داروهای بدون نسخه را کنترل کرده باشد. این نکته را دکتر سیدعلی فاطمی، نایب‌رئیس سابق انجمن داروسازان ایران عنوان می‌کند. به‌گفته این کارشناس حوزه دارو، مسکن‌ها و داروهای سرفه بیشترین مصرف را به‌عنوان داروهای OTC دارند. البته میزان مصرف این داروها در ایران و جهان تقریبا یکسان است و واقعی شدن قیمت‌ این داروها پس از اصلاح سیاست‌های ارزی و حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی ما را هم‌رتبه بقیه کشورها از نظر میزان مصرف قرار داده است.

عوارض حاد و مزمن

فاطمی با اشاره به فرهنگ خرید دارو بدون ردوبدل شدن اطلاعات بیمار عنوان می‌کند: برای فروش دارو به بیمار یا هر فرد مراجعه‌کننده باید شرح حال کامل و مشکل به دکتر داروخانه ارائه شود، اما خرید داروهای بدون نسخه در داروخانه‌های کشور در حالی انجام می‌شود که هیچ شرحی درباره بیماری و داروی مورد نیاز بیماران رد و بدل نمی‌شود. این فرهنگ تقریبا بین مردم جا افتاده و آنها هم نیازی به ارائه این توضیحات نمی‌بییند و مستقیما دارو را مطالبه می‌کنند. داروساز هم براساس ضوابطی که وجود دارد، این داروها را عرضه می‌کند.

او با تاکید بر این که داروهای OTC به‌معنای صددرصد بی‌خطر نیستند، ادامه می‌دهد: این داروها می‌توانند عوارض حاد و مزمن هم داشته باشند. عوارض حاد آنهایی هستند که مصرف‌کننده بلافاصله بعد از خوردن دارو با آن مواجه می‌شود و در عوارض مزمن هم فرد ممکن است سال‌ها بعد با مشکلات ناشی از مصرف این داروها مواجه شود. به‌عنوان مثال اگر کسی مشکلات کلیوی داشته باشد، با مصرف آنها به‌تدریج دچار نارسایی می‌شود.

مصرف آسیب‌زای ۴ استامینوفن

فاطمی با اشاره به مصرف بالای استامینوفن در کشور بیان می‌کند: این دارو را مردم به‌عنوان یک داروی بی‌ضرر یا کم‌ضرر می‌شناسند اما عوارض این دارو هم درصورت مصرف بی رویه قابل توجه است. اگر بیمار ۴ استامینوفن ۵۰۰ میلی‌گرمی در روز استفاده کند دچار مسمومیت کبدی یا کما خواهد شد.

او تاکید می‌کند: همین حالا حدود ۲۰۰ مسکن در فهرست‌ دارویی کشور وجود دارد که همه آنها درصورت خرید بدون نسخه باید طبق دستور و توصیه پزشک داروخانه مورد مصرف قرار بگیرد که شاهد چنین چیزی هم نیستیم.

عفونت را خودسرانه درمان نکنید

این کارشناس دارویی درباره عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه عنوان می‌کند: برخی در مواجهه با اسهال به‌دنبال داروهای بدون نسخه برای رفع مشکل هستند، اما موارد عفونی اسهال را نباید با مصرف خودسرانه دارو، درمان کرد. باید عفونت موجود در بدن فرد درمان شود. در این باره بیمار نباید اقدام به مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها هم کند چون آنتی‌بیوتیک جزو داروهای OTC نیست.

عوارض نسل قدیم سرماخوردگی‌ها

فاطمی با اشاره به این که داروهای OTC برای سرماخوردگی یا حساسیت‌های فصلی نسل قدیم و جدید دارند، توضیح می‌دهد: نسل قدیم این داروها خواب‌آوری شدید دارند و فرد درصورت مصرف بیش‌از اندازه آنتی‌هیستامین‌ها در فعالیت کاری و رانندگی با مخاطراتی مواجه می‌شود. نسل جدید این داروها خواب‌آوری کمتری دارند اما OTC نیستند و باید از سوی پزشک تجویز شوند.

داروی توصیه‌ای نخرید

به گفته این کارشناس دارویی، فرهنگ بد دیگری که در کشور ما وجود دارد این است که فرد دارویی که استفاده و تجربه مصرف آن را دارد، به دیگران توصیه می‌کند.

فاطمی در توضیح بیشتر بیان می‌کند: این فرهنگ غلطی است چون حتی سردرد در افراد یکسان نیست و برای خرید داروی مسکن‌ باید شرح حال از سوی دکتر داروخانه گرفته شود. نکته مهم این است که هر درد یا سردردی با هر مسکنی برطرف نمی‌شود. به همین دلیل انواع و اقسام مسکن‌ها در بازار دارویی کشور وجود دارد و پزشکان یا دکتر داروخانه می‌توانند بر اساس نیاز بیمار آن را تجویز کند. دردهای قاعدگی، مفاصل یا سردرد با مسکن‌های متفاوت، پاسخگویی مختلف دارند، تجویز به‌اصطلاح عمه و خاله برای مصرف داروها، به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

نظر پزشک را بپرسید

فاطمی با بیان این که تداخلات دارویی هم باید مدنظر قرار بگیرد، عنوان می‌کند: تداخلات دارویی درباره داروهای OTC اهمیت زیادی دارد. این داروها با داروهای انعقاد خون تداخل مصرف دارند.

او ادامه می‌دهد: فرد مبتلا به بیماری‌های قلبی که داروی وارفارین استفاده می‌کند نباید داروهای OTC را بدون تجویز پزشک مصرف کند. حتی مصرف همزمان آنتی‌بیوتیک و مسکن هم می‌تواند کارایی آنها را تحت‌تأثیر قرار دهد.

به گفته این کارشناس دارویی، اوتی‌سی‌ها همچنین می‌توانند جذب ویتامین را مختل کنند و به همین دلیل کسانی که مصرف بالایی در داروها دارند باید از دکتر داروخانه درباره تداخلات دارویی اطلاعات لازم را بگیرند تا اثربخشی داروی اصلی که استفاده می‌کنند کمتر نشود و مشکلاتی برای بیماران ایجاد نکند.

فاطمی با بیان این که خواندن بروشورهای دارویی هم اهمیت زیادی دارد، عنوان می‌کند: البته فرهنگ خواندن بروشور یا دستور مصرف داروها در ایران کم‌رنگ است و به نوعی مردم توجهی به آنها ندارند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که درصد کمی از مردم هنگام خرید دارو، بروشور آن را مطالبه و مطالعه می‌کنند یا درباره دارو اطلاعات کامل را از مسئول فنی یا دکتر داروخانه می‌گیرند. درحالی‌که این مسئله اصل ضروری خرید دارو است و باید از عوارض جانبی، میزان مصرف‌ و احتمال تداخل آن با داروهای دیگر مطلع شد.

او تاکید می‌کند: توصیه جدی این است که هر نوع داروی بدون نسخه الزاما از داروخانه و با نظر دکتر داروخانه تهیه شود. درصورت عدم‌دسترسی به بروشور داروها، سایت های معتبر در اینترنت منابع خوبی برای کسب اطلاعات لازم هستند. این منابع معتبر به راحتی در دسترس مصرف‌کنندگان قرار دارد و می‌توان هشدارهای دارویی را در آنها مطالعه کرد.

این کارشناس دارویی هشدار می‌دهد که استفاده طولانی‌مدت از داروهای OTC توصیه نمی‌شود چون می‌تواند هم عوارض جانبی داشته باشد و هم برخی از آنها به‌تدریج اثربخشی خود را از دست خواهند داد.

اثر معکوس برخی داروها

اینطور گفته می‌شود که مصرف مداوم داروها باعث کاهش اثربخشی آنها می‌شود و فاطمی در این باره می‌گوید: این مسئله درباره همه داروهای OTC صدق نمی‌کند. مثلا درباره آنتی‌بیوتیک‌ها اگر بدون نسخه تهیه و بدون تجویز پزشک مصرف شود، باکتری‌های بدن با آنها سازگاری پیدا می‌کند و باید آنتی‌بیوتیک‌های قوی‌تر تجویز شود.

او ادامه می‌دهد: در برخی داروهای ضداسهال و ضداحتقان بینی هم این مسئله وجود دارد و اگر زیاد استفاده شود می‌تواند اثر معکوس هم داشته باشد. داروهای ضدیبوست هم می‌توانند این شرایط را به‌وجود بیاورند. عمده آنها گیاهی هستند و بهتر است هر چند وقت یک‌بار تغییر کنند.

دیگر خبرها

  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش